Anne-Marie

Wie ben ik?

 

Ik ben Anne-Marie Segers (1967), getrouwd, moeder van 3 kinderen en wonend in Wintelre.

Ik ben me bewust geworden van voeding toen een van de kinderen allergische klachten ging ontwikkelen. Ik kwam er achter welke belangrijke rol voeding kan spelen in ieders gezondheid en besloot opleidingen te volgen. Naast een opleiding tot voedingsdeskundige en medische basiskennis (Plato normen) heb ik aansluitend de opleiding tot orthomoleculair therapeut succesvol afgerond. Deze laatste opleiding heb ik gevolgd bij de

Natura Foundation.

 

Passie, visie en missie

 

Mijn passie  is voeding en gezondheid. Ik zie het als een uitdaging om mensen bewust te maken van wat voeding en leefstijl kan doen met je gezondheid. Ik merk dat de boodschap zo sterk is dat mensen overtuigd en gemotiveerd raken en ook daadwerkelijk bereid zijn om te kiezen voor gezondheid en durven te switchen naar een andere eet- en leefstijl. Mensen voelen zich beter en energieker dan voorheen. Er zijn minder (chronische) aandoeningen en gezond oud worden is voor iedereen weggelegd. Bijkomend effect zal zijn dat de kosten van de gezondheidszorg aanzienlijk zullen dalen.  Hoe blij wordt iedereen hiervan?

Mijn ultieme missie ligt bij een nieuwe gezonde generatie op de wereld zetten. Dus gezondheid aanpakken bij de bron. Stellen met een kinderwens begeleiden naar een gezonde zwangerschap. De basis ligt daar! Als je zo bewust met gezondheid bezig bent zullen deze kinderen ook gezond opgroeien en oud worden. Al vele jaren worden we steeds zwakker als ras. We degenereren en de vraag is waar het stopt.

Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een gezonde samenleving en de degeneratie een halt toe te roepen.

Mostheuvel 16, 5513 NV Wintelre

info@annemariesegers.nl

www.annemariesegers.nl

Tel: 06-43 52 62 77

  • White Facebook Icon

© 2016 kies & switch